LEGYEN ÖN IS SZOLGÁLTATÓ PARTNERÜNK!

Kössön szerződést az egészségbiztosítási fedezet terhére ellátásokat szervező PRÉMIUM Pénztárszolgáltató Kft-vel.A szerződés az Ön számára fizetési kötelezettséget nem keletkeztet, azonban a jövőben jóval nagyobb számú páciens számára nyújthatja szolgáltatásait, hiszen a PRÉMIUM ellátásszervező egészségbiztosítással rendelkező pácienseket irányít Önhöz. Az Önnél jelentkező páciens költségeit pedig a Biztosító, a PRÉMIUM ellátásszervezőn keresztül fizeti ki Önnek.

A szolgáltatásnyújtás menete egyszerű:


  • A páciens a PRÉMIUM ellátásszervező előzetes engedélyének birtokában Önnél, vagy egy az Ön rendelkezésére bocsátott online felületen időpontot foglal.
  • Ön emailben értesítést kap arról, hogy az adott szolgáltatást a Biztosító fedezi.
  • Az ellátás megkezdését megelőzően a PRÉMIUM elltátásszervező honlapján Ön ellenőrzi, hogy a páciens érvényes engedéllyel rendelkezik-e az ellátás biztosítás terhére történő igénybevételére.
  • Ellátja a pácienst.
  • Az ellátásról a páciens nevére számlát állít ki, amelyet a szamlazas@premiumellatas.hu e-mail címre vagy postán a 1426 Budapest, Pf. 201. címre eljuttat, vagy megbízást ad a számlázással kapcsolatos feladatok lebonyolítására közreműködőnknek.
  • A PRÉMIUM ellátásszervező a számla kézhez vételét követő 10 napon belül átutalja Önnek az elvégzett ellátás ellenértékét.

A tájékoztatás nem teljeskörű, a pontos szerződési feltételeket a Szolgáltatási szerződés és az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Bővebb információért kérjen visszahívást.

A PRÉMIUM Pénztárszolgáltató Kft. a vele szerződésben álló Biztosítótársaságok ügyfeleit irányítja a szerződött egészségügyi szolgáltatók felé ellátásszervezési feladatai keretében.

Szolgáltatási Szerződés minta - egészségügyi szolgáltatók részére
Szolgáltatási Szerződés minta - vérvételi helyek részére

Általános Szerződési Feltételek

A MediCorp Hungary Zrt. a PRÉMIUM együttműködő partnereként biztosítja a Medicall online időpontfoglaló rendszer használatát.

Általános Szerződési FeltételekSzívesen tudna meg többet? Kérjen visszahívást!
Adja meg adatait és munkatársunk 3 munkanapon belül visszahívja Önt! A PRÉMIUM Pénztárcsoport kiemelt távszerződés kötési vonalát a következő telefonszámon éri el: +36 1 999 1899. 


Hozzájárulok, hogy a PRÉMIUM Pénztárszolgáltató Kft. (székhelye: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6., cégjegyzékszáma: 01-09-186174, adószáma: 24856908-2-41) email címemet és telefonszámomat hozzájárulásom visszavonásig, de legfeljebb 3 évig kezelje, és azokra hírleveleket, tájékoztatókat juttasson el részemre.
Kijelentem, hogy jelen nyilatkozatom önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában tettem. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor visszavonható a szolgáltatóhoz postai úton (1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.) vagy a ellatasszervezo@premiumpenztarak.hu email címre küldött levél útján.